Amund Klem Rønning
Amund har vært involvert i amerikansk fotball siden 1990. Han har vært innom lag som Asker Lynx og Westside Vikings i tillegg til Bergen Storm. Han var hovedtrener for skolelaget Navy Valkyries, og tar fatt på sin første sesong som hovedtrener for Bergen Storm. Har 10 års erfaring som trener fra andre idretter.

Amund Klem Rønning

Hovedtrener / defensiv coordinator
Bård Strøm
Bård har drevet med amerikansk fotball siden 1995 som spiller og siden 1999 som trener. Han har trent Bergen Storm junior og senior, Norges U-19 og seniorlandslag, amerikansk universitetsfotball for Cal Poly Mustangs og deltatt som trener på IFAF world team. I tillegg har han innehatt en rolle som trenerinstruktør for det norske forbundet. Som en av få Norske trenere har Bård trent spillere som siden har endt opp i NFL. Han er også leder for Bergen Storm.

Bård Strøm

Offensiv coordinator

 

Erik Nødtvedt
Erik har drevet med amerikansk fotball siden 2002 gjennom aldersbestemte lag og senior for Bergen Storm, i tillegg til Hillcrest Comets High School i USA, en sesong for Oslo Vikings og en sesong for Lura Bulls. Erik har også landslagserfaring både i tackle og flaggfotball. Erik har fordypet seg i receiverkunsten som han coacher i tillegg til kondisjonstrening.

Erik Nødtvedt

Wide receiver / conditioning trener
Dwayne Moorehead
Dwayne er opprinnelig fra Brooklyn, NYC. Bor i Bergen og er trener for nye spillere. Har vært aktiv i Bergen Storm siden 2012 som spiller i 8-manns ligaen. Som amerikaner har Dwayne fått fotballen inn med morsmelken fra pop-warner nivå opp til high-school som fullback. Dwayne tar fatt på sin første sesong som trener for Bergen Storm.

Dwayne Moorehead

Rookies trener
Tom Willy Grongan
Mer info:

Tom Willy Grongan

Assistenttrener

Coach's corner