Cheerleading er en av Norges raskest voksende idretter, og det kommer stadig nye klubber rundt omkring i Norge. Cheerleading består av forskjellige elementer, som ved konkurranse settes sammen til en rutine som varer i 2,5 minutter. I konkurranser så er det dommere som avgjør hvem som vinner, ved hjelp av scoresheets (poengskjemaer). Feilfrie rutiner, uten fall og vingling som holder en høy vanskelighetsgrad gir stor uttelling hos dommerne. I Cheerleading er det flere konkurranser i året, men de tre store er Norgesmesterskapet som avholdes i Mars hvert år, Summer Open som er rett før sommerferien, og Eiker Open som er i Oktober/November.

 

Bergen Storm Cheerleading har fem forskjellige lag (pr. feb. 2014):

Storm Lightning
Består av både gutter og jenter. Konkurrerer i Senior Coed Premier.

Storm Lightning

Seniorlag.
Storm Skylight
Består av både jenter og gutter. Konkurrerer i Junior Coed Elite.

Storm Skylight

Juniorlag.
Storm Sunshine
Konkurrerer i Junior All Girl Intermediate.

Storm Sunshine

Juniorlag.
Storm Crystals
Her går de nye utøverne for å lære det grunnleggende som er nødvendig før man kan gå på de andre lagene.

Storm Crystals

Nybegynnerlag.
Storm Twinkles
Her er laget for de aller yngste. Stiller i det som kalles «Pee Wee»-klassen.

Storm Twinkles

For de yngste.

Vil du vite mer?

Bergen Storm Cheerleading har for øyeblikket egne nettsider, der du finner mer info om både treningstider, trenere, lagene og sporten generelt.

Gå til nettsidene

Innlegg

VARSEL om ekstraordinært årsmøte i Bergen Storm Styret vil avholde ekstraordinært årsmøte i Bergen Storm den 16.11 på Nykhronborg skole, kl 18.30 Saker: 1. Bergen Storm Cheerleading opphører som en del av Bergen Storm fra 31.12.2016. Bergen STORM, registrert Brønnøysundregisteret som BERGEN STORM, registrert i Norges Idrettsforbund, Amerikanske idretter, som Bergen Amerikansk fotballklubb 2. Alt […]
Storm Cheerleading ble under Norgesmesterskapet 2014 kåret til ÅRETS KLUBB. To av lagene tok også med seg bronse i bagasjen hjem og er ufattelig stolte over helgens prestasjoner. Det er bare å bøye seg i støvet for et fantastisk cheer-lag! Gratulerer!!