Det er endelig kampdag, sesongstart og retur til nasjonalt seriespill for Bergen Storm. Dette er vi mer enn klar for. Her følger en liten kampdagsoppdatering:

Drammen Warriors

dw_logo_125x410_v2

Forrige gang Bergen Storm spilte mot et lag fra Drammen var i 1996, da Bergen Storm hadde to oppgjør mot Drammen Scorpions i datidens 2.divisjon. Det endte med solid 54-0 seier til Storm i Bergen, og 18-12 seier til Scorpions i Drammen. Scorpions var det eneste laget som påførte Storm tap i 2.divisjon det året, og Bergen Storm gikk ut som 2.divisjonsmester.

Dette er det første møtet mellom Drammen Warriors og Bergen Storm. Drammen Warriors ble etablert i 2010 og spilte sin førte treningskamp i 2012. De har deltatt i 2.divisjon siden 2013 og har vist god progresjon siden den tid. Trenes og ledes av Roger Dennis Westbye, som er sertifisert AFN trener. Blant nøkkelspillere kan en hurtig og sterk runningback William Østgård nevnes, en spiller som har fått flere i Norge til å titte to ganger på grunn av hans eksplosivitet og evne til å holde seg på beina. Det er verd å ta med at Warriors også har fått låne to av norges beste defensive linjespillere i Gøran Knudsen og Sven Von Der Lippe fra Gladiators, da Gladiators ikke stiller med lag i år.

Bergen Storm

Anders Odden Pedersen i aksjon i 2013

RB Anders Odden Pedersen i aksjon i 2013. I dag skal han bevise hvorfor han opprinnelig ble tatt ut på landslaget som Wild Card spiller.

Dette er et nykomponert Bergen Storm lag, med veteraner blandet med nye spillere. Vi kan melde at vår quarterback Casey Bolin ikke spiller dagens kamp, og danske Mads Ingemann Herskind tar over plassen. Alexis Cheuquen, Anders Odden Pedersen og tidligere Oslo Vikings U-19 spiller Jesper Haug Karsrud er klare som slotbacks. Felix Råheim er klar som fullback sammen med rookie Jonas Urge Pedersen. Wide receivere er en posisjon vi har god dybde på, med veteranene Erik Nødtvedt og John-Andre Valdersnes sammen med spennende rookies som Anthony Offerdal og «Poco Loco». Offensiv linje har en spesiell kombinasjon, med superveteran Tor-Arne Torsvik, marineveteran Jan Adriaan Verbeeten og rookie Vidar Waagbø.

I forsvaret vil vi også se flere kjente og kjære fjes, sammen med nye spennende fjes. Det er en ung, defensiv linje forankret med Baste Aasgard, Kim André Ylvisåker Aaberg sammen med veteran og toveis-spillere Tor-Arne Torsvik og Erik Nødtvedt. Linebackergruppen er først og fremst bundet sammen med veteran Markus Johannesen på middle linebacker, Felix Råheim og Jan Adriaan Verbeeten. I defensiv secondary er Mathias Kleppestø tilbake som free safety sammen med 3. års Storm spiller Borislav Kuno supplert med rookies Magnus Granly og Michael Reed.

I tillegg til Casey mangler vi DL Erlend Riple (influensa),  WR/CB Jørgen Eriksen (skade), Joachim Glemming (Skade) og OL Jon Carlos Mjøs (utlandet).

 

 

Comments are closed.