Leier du Bergen Storm til dugnadsarbeid støtter du utvikling av sporten vår, og sikrer samtidig at jobben blir utført fradragsberettiget for din virksomhet. Bergen Storm lever av den inntekten vi genererer og er avhengig av gode støttespillere som trenger arbeid utført.

 

Vi tilbyr flere former for dugnadstjenester


Bergen Storm har lang erfaring med vakthold i forbindelse med arrangementer som konserter, sho og andre arrangementer. Bergen Storm kan stille med forholdsvis stor vaktstyrke, ta ansvar for organiseringen og samtidig tilby ressurser med formalkompetanse innen vakthold. På referanselisten vår har vi gjennomført vakthold for store konserter for Bergen Live, Bykampen showet til TV2, A-HA konsert, Cutty Sark arrangement og Oktoberfestival. 
Bergen Storm gjennomfører gjerne flytteoppdrag, både for privatpersoner og virksomheter. Vi stiller med flyttere, lastebilsjåfører og kan også utføre prosjektledelse for flyttingen. Bergen Storm har vært ansvarlig for å flytte mellomstore bedrifter i Bergen.  
Bergen Storm tar gjerne oppdrag forbundet med varetelling for din bedrift. Vi kan raskt og effektivt gjennomgå butikken og gjennomføre varetellingen på kveldstid eller helg.  
Hvis det er andre former for oppgaver du har behov for å få utført kan Bergen Storm hjelpe. Våre medlemmer er sterke og utholdende, og husk at alle dugnadsoppdrag er fradragsberettiget.  

Har de behov for arbeidskraft?

Navn/bedrift: *

Mailadresse: *

Telefonnummer: *

Hva type arbeidskraft trenger de?

Mer info om arbeidet: *

[bwp-recaptcha bwp-recaptcha-915]