Amerikansk fotball er blitt den største alternative idretten til fotball som utendørs lagidrett i Bergen. Men amerikansk fotball er en kostbar idrett. Det er store krav til utstyr, både som lag og enkeltutøver. Vi har bortekamper med lange reiser til andre norske byer. Og med kommunens reduksjon av forvaltning av idrettsanlegg påfaller kostnader klubber som Bergen Storm. Klubben er drevet frivillig uten fast lønnet personell. Alt vi får inn går med til å styrke idretten.

Vi håper og tror at du og din bedrift kan være villig til å støtte Bergen Storm sin unike alternative idrett. Og gjør dere det vil dere oppleve en unik oppmerksomhet tilbake. Dere vil støtte noen av byens mest ambisiøse idrettsutøvere, aldersbestemte lag så vel som seniorlag, og en klubb med ambisjoner om å bli blant de aller beste i Skandinavia innen fem år. Det står ikke på ambisjonene, det står på ressursene.

 

Bergen Storm trenger en hovedsponsor. Dere vil bli vår viktigste støttespiller og vi vil være uendelig glad i dere! For 50.000 kr pr. konkurransesesong vil din virksomhet eksklusivt få hovedsponsor plassen med promotering på drakt, web og på de hjemmekampene som spilles. Inkludert får dere 100 dugnadstimer som kan brukes fritt, f.eks til rydding, bæring eller vakthold.
Som lagsponsor blir din virksomhet et av Bergen Storm sine lags viktigste støttespillere. For 10.000 kr per konkurransesesong vil dere bli promotert via web, facebook og på kamp. Vi vil gjøre alt vi kan for å gjengjelde støtten deres.
En svært nyttig måte å promotere seg på er på våre hjemmekamper. For 2.000 kr per hjemmekamp vil Bergen Storm promotere din virksomhet både gjennom speaker og banner / banereklame.
Har bedriften din en spiller de ønsker skal nå opp og frem? For 5.000 kr per konkurransesesong kan din bedrift sponse en spiller, som vil dekke vedkommendes spillerkostnader. Din bedrift blir promotert på kampdag i forbindelse med spilleren. Hjelp en idrettsutøver å nå målene sine!
Dersom din bedrift har et aldersbestemt lag, drakter eller utstyr din virksomhet ønsker å støtte er vi svært takknemlige. For et minstebeløp på 5.000 kroner vil bedriften få sin plass på websiden og en takk for utstyret. Bergen Storm vil også dokumentere at beløpet er brukt til det laget, utstyret eller aktiviteten virksomheten indikerte.

Meld din interesse her

Er din bedrift interessert? Legg igjen en beskjed i skjemaet under, så vil vi ta kontakt for en uforpliktet prat!

Bedriftens navn: *

Adresse:

Mailadresse: *

Telefonnummer:

Hviken type sponsing er aktuelt?

Eventuell melding:

[bwp-recaptcha bwp-recaptcha-915]